IT outsourcing kan være nøglen til en mere effektiv og problemfri IT-drift i din virksomhed. Kender du fordelene ved IT-outsourcing?

IT outsourcing

 

Hvad er IT outsourcing?

IT outsourcing er en praksis hvor du, enten helt eller delvist, overlader din virksomheds IT-drift til en ekstern virksomhed, som håndterer dine IT-relaterede opgaver såsom systemudvikling, support, drift og vedligeholdelse. Du kan outsource IT på flere måder – både i form af hosted services og managed services.

Hosted Services

Hosted services er en model, hvor din virksomhed outsourcer sine softwareapplikationer. Hosted services kan f.eks. være med Microsoft Office 365, hvor du får en komplet værktøjskasse med programmer, der kan effektivisere din arbejdsdag. Hosted services kan også være webhosting, hvor udbyderen hoster jeres hjemmeside på deres servere. Læs mere om hosted services her.

 

Managed Services

Med managed services outsourcer din virksomhed en del af jeres IT-drift og IT-infrastruktur til en udbyder, der står for at administrere og overvåge de pågældende IT-systemer. Managed services kan fx være cloud backup, desktop- og serverdrift og antivirus-software. Læs mere om managed services her.

Skal vi sikre dig en stabil IT-drift?

Vores IT-konsulenter er klar til at tale om, hvordan vi kan optimere din IT-drift. Klik på knappen og udfyld formularen, så kontakter vi dig.

IT konsulent
Hvad er IT outsourcing?

Hvordan kan IT outsourcing gavne din virksomhed?

Her får du fire gode grunde til at benytte dig af IT-oursourcing i din virksomhed.

Spar penge med IT-outsourcing

Med IT outsourcing kan du reducere omkostningerne i din virksomhed, da I ikke behøver at investere i dyre teknologier, uddanne personale eller ansætte en IT-medarbejder, der kan være en dyr lønomkostning.

Når du outsourcer din IT, får du et større indblik i hvilke IT-udfordringer netop din virksomhed har. Med større klarhed omkring udfordringer bliver det lettere at vælge præcis de services, du har brug for – ofte til en fast månedlig pris. Dermed undgår du ubehagelige eller uforudsete IT-udgifter.

 

Få professionel rådgivning

IT outsourcing giver dig adgang til specialiseret viden og erfaring inden for IT-området. Du får adgang til et hold af konsulenter, der altid sidder klar til at hjælpe dig hurtigt videre med dine IT-udfordringer. Det gælder både ved større nedbrud af eksempelvis en server eller blot ved mindre IT-problemer.

 

Få adgang til den nyeste viden med IT outsourcing

Ved at outsource jeres IT får I adgang til konsulenter med den nyeste faglige viden. Eksempelvis arbejder Combys konsulenter på tværs af brancher og størrelse af virksomheder. Derved får vi løbende erfaring med alle tænkelige IT-problemer, og den erfaring kommer vores andre kunder til gode. Det kræver tid og ressourcer at vedligeholde egne IT-kompetencer, og det sparer du, hvis du vælger at benytte dig af IT-outsourcing.

 

IT-outsourcing frigiver mere tid til kerneopgaver

Når du sparer på tid og ressourcer ved at benytte dig outsourcing, øger det netop effektiviteten på arbejdspladsen, da I kan fokusere på jeres kernekompetencer. Store og små IT-problemer kan forsage afbrydelser og spilde dyrebar tid. Med IT-outsourcing kan du fokusere på det, du er bedst til, da en ekstern konsulent træder til, når det er nødvendigt og sikrer at nedetiden reduceres mest muligt.

IT-outsourcing | Comby

Outsource din IT-drift til Comby

Med os får du en pålidelige partner inden for IT-konsulentydelser. Vores erfarne IT-konsulenter er dedikerede til at levere løsninger, der opfylder netop din virksomheds behov, uanset om I står over for en større eller mindre IT-opgave. Ved at outsource din IT til Comby nyder du godt af vores konsulentydelser som IT-drift, service og rådgivning.

 

Hvorfor vælge Comby?

Når du outsourcer din IT-drift til Comby, kan din virksomhed nyde godt af en lang række fordele:

 

  • Ekspertise og specialviden fra erfarne IT-konsulenter.
  • Skalerbarhed af IT-driftsløsningen efter virksomhedens behov, mulighed for at skalere op eller ned efter behov.
  • Høj oppetid og driftsstabilitet af IT-infrastrukturen, hvilket reducerer risikoen for nedetid og produktivitetstab.
  • Kontinuerlig teknisk support og overvågning 24/7 for hurtig respons og problemløsning.
  • Opdateret teknologi og sikkerhedsstandarder for moderne og effektive IT-løsninger.
  • Risikominimering med sikkerhed, databackup og compliance for at reducere risikoen for datasikkerhedsbrud og juridiske konsekvenser.
  • Kontinuerlig udvikling og optimering af virksomhedens IT-infrastruktur og -processer

Certificerede

I får konsulenter, der benytter best practice

Specialister

I får konsulenter, som er IT-specialister

k

Nyeste viden

I får konsulenter med den nyeste viden om metoder og teknologier

Én konsulent = hele Comby

Ét kontaktpunkt, men adgang til viden fra alle i Comby

Outsource IT

Lever din dokumenthåndtering op til GDPR, databeskyttelsesloven og bogføringsloven?

Lever din dokumenthåndtering op til GDPR, databeskyttelsesloven og bogføringsloven?

Comby Danmark opnår ISAE 3402-erklæring

Comby Danmark opnår ISAE 3402-erklæring

Styrk din IT-sikkerhed: Forebyg hackerangreb på din virksomhed med disse råd

Hackerangreb på danske virksomheder er tiltagende. Næsten 25% af virksomheder med 10-49 ansatte har i løbet af 2021 oplevet brud på deres IT-sikkerhed. Det viser en undersøgelse fra SMV Danmark. Det mærker vi også hos Comby. Vores konsulenter bliver dagligt kontaktet...

Print as a Service, leasing eller køb af printer – Vælg den rigtige printerløsning til din virksomhed

Hvordan vælger man den rigtige printerløsning? Hos Comby tilbyder vi en bred vifte af printerløsninger, som vi guider dig igennem i denne artikel. Lær om fordelene ved Print as a Service, leasing eller køb af printer, så du er godt rustet til at vælge den rigtige...

Phishing: Undgå at bide på krogen

Phishing-mails bliver stadig mere udspekulerede i udseende og metode, med det formål at lokke både store og små virksomheder i nettet. Læs med her og bliv klogere på hvad phishing er, og hvordan du og dine medarbejdere undgår at bide på krogen.Hvad er phishing?...

Høje ambitioner for it virksomhed i Slagelse

Den grønlandske IT virksomhed, Comby, har høje ambitioner med det nye hovedsæde i Slagelse. Comby gearer til vækst, og har ambitioner om at runde en omsætning på 600 mio. kr. med 300 ansatte i alt i både Danmark og Grønland. Med afsæt i mere end 20 års erfaring med at...

Hardware as a Service: Alt i én løsning

Hardware as a Service (HaaS) er en ny løsning som vinder mere og mere frem i IT-verdenen - og med god grund. HaaS-modellen tilbyder en lang række fordele, som ikke er set før ved leasing- eller lejeaftaler. Skal vi sikre dig en stabil og effektiv IT-drift?Vores...

Moderne IT-løsninger og sikker drift har højnet CHYMEIAs IT-arkitektur

Moderne IT-løsninger og en effektiv IT-drift har højnet CHYMEIAs IT-arkitektur. CHYMEIA udvikler softwareløsninger til kemikaliestyring og udarbejdelse af kemikaliesikkerhedsdokumenter. Derfor er høj oppetid og kontinuerlig drift altafgørende for, at de kan udvikle...

Ransomwareangreb: Har du en sikker løsning mod angreb på dine data?

Hvad er ransomware? Ransomware er en virus, som krypterer dine filer og dokumenter, så du ikke kan tilgå indholdet, medmindre du betaler en løsesum. Derfor er ransomware også noget af det mest udspekulerede stykke malware, du eller dine medarbejdere kan få ind på...

IT sikkerhed er ikke en mulighed – det er en nødvendighed

IT sikkerhed er ikke længere et spørgsmål, det er en nædvendighed. Antallet af cybertrusler er stigende i Danmark, men  alligevel er der stadig mange virksomheder, som ikke har de fornødne sikkerhedsforanstaltninger. Grunden hertil skyldes bl.a. at virksomhederne er i...

Skal vi sikre dig en stabil IT-drift?

Vores IT-konsulenter er klar til at hjælpe dig med at opnå en stabil IT-drift. Udfyld formularen, så kontakter vi dig.

IT konsulent