Grøn IT – Reducer din virksomheds CO2-aftryk

 

Reducér din virksomheds CO2-aftryk med genbrugt IT i form af bæredygtigt reproducerede computere og vær med til at sikre vores og dine børns fremtid. Hos Comby vil vi være med til at ændre måden vi håndterer hardware og grøn IT på.

Derfor har vi valgt at satse på genbrugt IT ved at forhandle genbrugte computere fra Circular Computing™, der producerer verdens mest bæredygtige computere. Dét er grøn IT.

 

Hvor grøn er din IT?

Vidste du, at ved indkøb af genbrugt IT kan du reducere IT-udgifterne betydeligt?

Comby tilbyder grøn IT i form af verdens mest bæredygtige brugte computere fra Circular Computing™. De har 97% ydeevne i forhold til nye computere, og med en besparelse på op til 40% af prisen.

Der kasseres 160.000 computere dagligt i EU alene, hvilket resulterer i millioner af tons af e-affald. Det er unødvendigt, da over 70% af disse kasserede computere kan reproduceres til genbrugte computere og grøn IT.

Comby kan hjælpe dig med at tage de første skridt til en mere grøn IT og bæredygtig, cirkulær økonomi. Vi tilbyder genbrugt IT, der ikke går på kompromis med kvaliteten.

circular computing

Grøn IT er brugt IT uden kompromis

Med en performance på 97% og en betydelig prisforskel, tilbyder genbrugte computere fra Circular Computing™ en suveræn kvalitet, værdi og performance.

De brugte computere gennemgår en fem timers genfremstillingsproces og 100-punkts kvalitetskontrol, der er med til at levere kvalitet og et produkt, du kan stole på.

Med en brugt computer fra Circular Computing™ får du en computer, der har fået udskiftet eller fået opgraderet vigtige komponenter og du sikrer dig en 3-års garanti.

bæredygtig IT

Bæredygtig IT er genbrugt IT

Hvis din virksomhed bruger en bæredygtig indkøbspolitik, bidrager I til cirkulær økonomi, og det vil gøre en reel forskel. Der er derfor mange gode grunde til at investere i grøn IT. Vidste du fx at:

  • Hver genbrugte computer, du køber, er et certificeret CO2-neutralt produkt.
  • Fem træer plantes for hver brugte computer, der købes for at kompensere for CO2-udledninger.
  • Der anvendes 190.000 liter vand ved produktion af en ny computer. Dette spares med en genbrugt computer fra Circular Computing™. Det er nok drikkevand til en gennemsnitlig borger i den vestlige verden i over 700 år.
  • Der undgås 380 kg CO2-udledning ved at købe en reproduceret computer fremfor en ny.
bærebar laptop

Værdi ved Circular Computing og grøn IT

Genbrugte computere med suværen kvalitet til en langt billigere pris imødekommer din virksomhed og dit budget.

Bæredygtig og genbrugt IT betyder ikke, du skal gå på kompromis på performance, kvalitet, brugeroplevelse, eller at du skal betale endnu mere for dine produkter.

Ikke at forvirre reproducerede computere med refurbished computere, leveres reproducerede computere med høj kvalitet til en væsentlig lavere pris. Grøn IT kan i den grad betale sig.

Samme høje kvalitet uanset om du køber 10 eller 10.000 computere

Fælles for alle produkterne fra Circular Computing™ er, at de har gennemgået en omfattende 5+ timers genfremstillingsproces samt en 360-graders kvalitetsgennemgang.

Resultatet er en uovertruffen kvalitet, som sikres ved hver eneste reproducerede computer.

Der er derfor ingen gradbøjninger i kvaliteten som grade A, B eller C – der er kun én høj kvalitet, som er den højeste standard inden for genbrugte computere og grøn IT.

Produktet leveres med en ny overfladebehandling og fremstår visuelt i en hidtil uhørt høj kvalitet, samt leveres med nyt LCD-panel, ny SSD og nyt batteri.

Alle computere er diskret Co-brandet med Circular Computing-logo for at signalere, at der er tale om et etisk og bæredygtigt gen-produceret produkt.

Grøn IT og bærbare laptops

Få 3 konkrete forslag til, hvordan du får en grøn IT

Download vores gratis folder om bæredygtig IT og bliv klogere på, hvordan du kan gøre IT-området lidt grønnere ved hjælp af genbrugt IT.

Den grønne omstilling præger agendaen mere og mere i både private og offentlige organisationer, og nu har den også fundet vej til IT-området i form af grønt IT.

I vores folder giver vi dig 3 konkrete forslag til, hvordan du nemt kan tage handling ⬇

Folder om bæredygtig IT

Fem træer for hver bæredygtig computer

Circular Computing-computere er et certificeret CO2-neutralt produkt, der forbruger 85% mindre energi i genfremstillingsprocessen end produktion af en ny computer.

I samarbejde med Weforest, bliver der plantet fem træer for hver genbrugte computer, der bliver solgt fra Circular Computing™ for at udligne CO2-udledningen fra produktionen.

Den cirkulære økonomi sikrer, at råmaterialer og ressourcer genbruges og genanvendes miljørigtigt.

Få grønnere IT med genbrugt IT

Salget af hver bæredygtig laptop medfører følgende positive klimaindvirkninger

IT uden co2

kg CO2 kompensation

Bæredygtig IT

liter vand sparet

spar co2

kg kulstof reducering

plant et træ

træer plantet i forbindelse med vores partnerskab for genrejsning af skove

spar på ressourcerne

kg ressourcer bevaret

cirkulær IT

e-affald produceret

Carbon neutral
Platinum-Partner
Comby

Skal vi hjælpe med at gøre din IT grønnere?

Vores konsulenter er klar til at tale om, hvordan vi kan sikre en grøn fremtid for din virksomhed. Udfyld formularen og vi kontakter dig.
IT konsulent