Grøn IT - Reducer din virksomeds CO2-aftryk

Reducer virksomhedens CO2-aftryk med bæredygtigt reproducerede laptops og vær med til at sikre vores og dine børns fremtid. Hos Comby vil vi være med til at ændre måden vi håndterer hardware og IT på. 

Derfor har vi valgt at satse på Grøn IT ved at forhandle bærbare laptops fra Circular Computing™, der producerer verdens mest bæredygtige laptops

Bidrag til en grønnere omstilling

Hvor grøn er din IT?

Vidste du, at ved indkøb af grøn IT kan du reducere IT-udgifterne betydeligt?

Comby tilbyder verdens mest bæredygtige laptops fra Circular Computing™ med 97% ydeevne i forhold til nye modeller, og med en besparelse på op til 40% af prisen.

Der kasseres 160.000 laptops dagligt i EU alene, hvilket resulterer i millioner af tons af e-affald. Og det er alt sammen unødvendigt – over 70% af disse kasserede laptops kan genbruges.

Comby hjælper dig med at tage de første skridt til en mere Grøn IT, uden du skal gå på kompromis med kvaliteten.

circular computing

Ingen kompromis

Med en performance på 97% og en betydelig prisforskel, tilbyder bærbare laptops fra Circular Computing™ en suværen kvalitet, værdi og performance.

Computerne gennemgår en fem timers genfremstillingsproces og 100-punkts kvalitetskontrol, der er med til at levere kvalitet og et produkt, du kan stole på.

Med en laptop fra Circular Computing™ får du en computer som har fået udskiftet eller fået opgraderet vigtige komponenter og du sikre dig en 3-års garanti.

bæredygtig IT

Bæredygtig IT

Hvis din virksomhed tilføjer en bæredygtig indkøbspolitik med Circular Computing™, vil det gøre en reel forskel. Vidste du fx at:

  • Hver bæredygtig laptop du køber, er et certificeret CO2-neutralt produkt.
  • Fem træer plantes for hver bærbar, der købes for at kompensere for CO2-udledninger.
  • Der anvendes 190.000 liter vand, når der produceres en ny computer – dette spares på at købe en computer fra Circular Computing™. Det er nok drikkevand til en gennemsnitlig borger i den vestlige verden i over 700 år.
  • Der undgås 380 kg CO2-udledning ved at købe en genfremstillet laptop fremfor en ny.
bærebar laptop

Værdi

Bærbare laptops med suværen kvalitet til en langt billigere pris imødekommer din virksomhed og dit budget.

Bæredygtig IT betyder ikke at du skal gå på kompromis på performance, kvalitet, brugeroplevelsen, eller at du skal betale endnu mere for dine produkter.

Ikke at forvirre reproducerede computere med refurbished computere, leveres reproducerede computere med høj kvalitet til en væsentlig lavere pris.

Samme høje kvalitet – uanset om du køber 10 eller 10.000 laptops

Fælles for alle produkterne fra Circular Computing™ er, at de har gennemgået en omfattende 5+ timers genfremstillingsproces samt en 360-graders kvalitetsgennemgang. Resultatet er en uovertruffen kvalitet, som sikres ved hver eneste reproducerede computer.

Der er derfor ingen gradbøjninger i kvaliteten som grade A,B eller C – der er kun én høj kvalitet, som er den højeste standard inden for renoverede bærebare laptops.   

Produktet leveres med en ny overfladebehandling og fremstår visuelt i en hidtil uhørt høj kvalitet, samt leveres med nyt LCD-panel, ny SSD og nyt batteri.

Alle Laptops er diskret Co-brandet med Circular Computing logo for at signalerer der er tale om et etisk og bæredygtigt gen-produceret produkt.

Grøn IT og bærbare laptops

Få 3 konkrete forslag til hvordan du får en grøn IT

Download vores folder om bæredygtig IT gratis her og bliv klogere på, hvordan du kan være med til at gøre IT-området lidt grønnere.

Den grønne omstilling præger agendaen mere og mere i både private og offentlige organisationer, og nu har den også fundet vej til IT-området.
I vores folder giver vi dig 3 konkrete forslag til, hvordan du nemt kan tage handling.

Folder om bæredygtig IT

Fem træer for hver bæredygtige laptop

Circular Computing™ laptops er et certificeret CO2-neutralt produkt, der forbruger 85% mindre energi i genfremstillingsprocessen end ved produktion af en ny bærbar.

I samarbejde med Weforest, bliver der plantet fem træer for hver computer, der bliver solgt fra Circular Computing™ for at udligne CO2-udledningen fra produktionen.

Den cirkulære økonomi sikrer, at råmaterialer og ressourcer genbruges og genanvendes miljørigtigt.

Få en grøn IT med bæredygtige laptops

Salget af hver bæredygtig laptop medfører følgende positive klimaindvirkninger

IT uden co2

kg CO2 kompensation

Bæredygtig IT

liter vand sparet

spar co2

kg kulstof reducering

plant et træ

træer plantet i forbindelse med vores partnerskab for genrejsning af skove

spar på ressourcerne

kg ressourcer bevaret

cirkulær IT

e-affald produceret

Carbon neutral
Platinum-Partner
Comby