Bæredygtige computere

Comby vil gerne være med til at sikre vores og dine børns fremtid. Derfor har vi valgt at forhandle bærbare computere fra Circular Computing™, der producerer verdens mest bæredygtige computere.

 

Kontakt os, og bidrag til en grønnere omstilling

Reproduceret og ikke bare refurbished 

Vi tilbyder reproducerede CO2-neutrale computere og fuldt certificerede CO2-neutrale og bæredygtigt re-producerede enterprise-grade computere.

Firmaet Circular Computing™ reproducerer de mest bæredygtige computere i verden med 97% ydeevne i forhold til nye modeller og med en besparelse på op til 40% af prisen.

Der kasseres 160.000 computere dagligt i EU alene, hvilket resulterer i millioner af tons af e-affald. Og det er alt sammen unødvendigt – over 70% af disse kasserede computere kan genbruges.

Vil du vide mere om, hvordan du kan bidrage til mere bæredygtig IT? Så kan du læse vores artikel om hvordan bæredygtige computere bidrager til cirkulær økonomi her.

Bæredygtige Laptops
circular computing

Ingen kompromis

Med en performance på 97% og en betydelig prisforskel, tilbyder bærbare computere fra Circular Computing™ en suværen kvalitet, værdi og performance.

Computerne gennemgår en fem timers genfremstillingsproces og 100-punkts kvalitetskontrol, der er med til at levere kvalitet og et produkt, du kan stole på.

Med en bæredygtig computer fra Circular Computing™ får du en computer som har fået udskiftet eller fået opgraderet vigtige komponenter og du sikre dig en 3-års garanti.

bæredygtig IT

Bæredygtig IT

Hvis din virksomhed tilføjer en bæredygtig indkøbspolitik med Circular Computing™, vil det gøre en reel forskel. Vidste du fx at:

  • Hver bæredygtig computer du køber, er et certificeret CO2-neutralt produkt.
  • Fem træer plantes for hver bærbar, der købes for at kompensere for CO2-udledninger.
  • Der anvendes 190.000 liter vand, når der produceres en ny computer – dette spares på at købe en computer fra Circular Computing™. Det er nok drikkevand til en gennemsnitlig borger i den vestlige verden i over 700 år.
  • Der undgås 380 kg CO2-udledning ved at købe en genbrugt computer fremfor en ny.
bærebar laptop

Værdi

Bærbare genbrugte computere med suværen kvalitet til en langt billigere pris imødekommer din virksomhed og dit budget.

Bæredygtig IT betyder ikke at du skal gå på kompromis på performance, kvalitet, brugeroplevelsen, eller at du skal betale endnu mere for dine produkter.

Ikke at forvirre reproducerede computere med refurbished computere, leveres reproducerede computere med høj kvalitet til en væsentlig lavere pris.

Circular Computing er verdens første certificerede CO2 neutrale

Enterprise Grade Computer med 3 års garanti.

Fælles for alle produkterne er at de har gennemgået en 5 timers gen produktion efter akkrediterede processer i følge ISO 9001, 14001 samt 8887 ”tilbageføre et brugt produkt til mindst dens originale ydeevne og med en garanti der svarer til, eller er bedre end, da produktet oprindeligt blev fremstillet” og afsluttes med en 100 punkts kvalitetskontrol.

Produktet leveres med en ny overfladebehandling og fremstår visuelt i en hidtil uhørt høj kvalitet, samt leveres med nyt LCD-panel, ny SSD og nyt batteri.

Alle genbrugte computere er diskret Co-brandet med Circular Computing logo for at signalerer der er tale om et etisk og bæredygtigt gen-produceret produkt.

Se videoen om Circular Computing

Accept cookies

Fem træer for hver bæredygtige computer

Circular Computing™ genbrugte computere er et certificeret CO2-neutralt produkt, der forbruger 85% mindre energi i genfremstillingsprocessen end ved produktion af en ny bærbar.

I samarbejde med Weforest, bliver der plantet fem træer for hver computer, der bliver solgt fra Circular Computing™ for at udligne CO2-udledningen fra produktionen.

Den cirkulære økonomi sikrer, at råmaterialer og ressourcer genbruges og genanvendes miljørigtigt.

bæredygtige computere

Salget af hver bæredygtig computer medfører følgende positive klimaindvirkninger

IT uden co2

kg CO2 kompensation

Bæredygtig IT

liter vand sparet

spar co2

kg kulstof reducering

plant et træ

træer plantet i forbindelse med vores partnerskab for genrejsning af skove

spar på ressourcerne

kg ressourcer bevaret

cirkulær IT

e-affald produceret

Carbon neutral
Platinum-Partner
Comby

Skal vi sikre dig en stabil og effektiv IT-drift?

Vores IT-konsulenter er klar til at tale om, hvordan vi kan sikre din virksomhed en stabil og effektiv IT-drift. Udfyld formularen, så kontakter vi dig.

IT konsulent