Outsource IT-drift og optimer forretningen

Din IT-drift skal understøtte og sikre forretningens konkurrenceevne. Derfor skal din IT ikke blot fungere, den skal også forbedre processerne i virksomheden og skabe værdi for dig og dine medarbejdere.

Som din IT-konsulent hjælper vi dig med at finde de helt rigtige løsninger, som matcher din virksomhed og tager ansvaret for hele IT-driften.

Kontakt os for mere informationSe produkter

Vi sikrer en stabil og effektiv IT-drift

En god og effektiv IT-drift er afgørende for din virksomheds daglige virke. IT-problemer kan forårsage nedetid og spildte ressourcer, som koster tid og penge. Når du outsourcer din IT-drift til Comby, står vi både for support og den daglige drift. Det betyder, at medarbejderne får mere tid til deres kerneopgaver fremfor at bruge ressourcer på at løse tidskrævende IT-problemer.

Som IT-konsulenthus hjælper vi med at finde den rette outsourcing-løsning, som understøtter dine forretningsprocessor, og som skaber mest værdi og mindst besvær i din virksomheds konkrete tilfælde. Det kan enten være ved at gøre IT-systemerne bedre, billigere, hurtigere eller mere sikre.

Når I vælger at outsource virksomhedens IT-funktioner til Comby slipper I for irriterende IT-problemer og uforudsete regninger, da vi tager ansvaret for hele virksomhedens IT-setup til en fast månedlig pris.

Hvad siger vores kunder ?

Det er en fornøjelse at samarbejde med Comby. Helt fra starten forstod Comby hurtigt vores behov for aflastning af ressourcer. Comby tog selv tog initiativ, og formulerede ideer til igangsætning af et setup som effektivt og hurtigt kunne erstatte og bringe forbedringer til vores forhenværende.

Claus Ankjaergaard

Partner og COO, CHYMEIA

”Da vi første gang valgte at outsource vores IT-drift, var det et spørgsmål om effektivitet. Samarbejdet med Comby har øget vores effektivitet og serviceniveau og har reduceret omkostningerne, og det har det, fordi vi har haft en tæt dialog hele vejen igennem.

Gerth Jakobsen

Chef for Intern Digitalisering, Sermersooq kommune

Er du i tvivl om
IT outsourcing skaber vædi til din forretning?

Optimer driften af jeres IT-systemer, og få de bedste forudsætninger for succes.

Nedetid, langsom webshop, printerfejl og dårlig netforbindelse er alle faktorer som har en betydning for virksomhedens drift og jeres kunders oplevelse. De centrale IT-systemer er nøglen til mange kerneopgaver, og derfor er driften af jeres IT en vigtig prioritering.

Hent vores gratis e-bog, og blive klogere på, hvordan du sikrer en effektiv IT-drift.

E-bog om outsourcing og IT-drift | Comby

Brug for en modernisering?

Følger jeres IT-løsninger med tiden? Forældede IT-systemer og langsom hardware er ofte årsagen til tekniske problemer og langsom afvikling af opgaver. Samtidig bliver der i dag stillet større krav til IT-afdelingerne, hvor tilgængelighed og sikkerhed af data hele tiden skal følge med udviklingen.

Hos Comby hjælper vi med at finde det helt rigtige IT-setup til jeres virksomhed, så I kan forblive konkurrencedygtige og opfylde kravene om et fremtidsorienteret IT-miljø. Læs hvordan CHYMEIA fik optimeret deres IT-løsninger her. 

SPOC

IT skal bare fungere!

For at opnå effektiv IT-drift skal det hele bare fungere. Og når noget driller eller giver fejl, så skal problemerne løses hurtigt. Derfor sørger vi altid for, at vores kunder har én kontaktflade, også kaldet SPOCén, hvorfra support-opgaverne løses. 

Det betyder, at uanset hvilket IT-problem du står med, skal du blot forklare dit problem til én person, som sørger for at håndtere eller uddelegere opgaven til de rigtige specialister. Det gør det nemt og enkelt for dig og dine medarbejdere, så I kan fokusere på jeres kerneopgaver. Læs mere om vores dedikerede kundekontakt her.

Mangler du kyndig
IT-rådgivning?

Mangler du rådgivning  om hvordan du optimerer virksomhedens eksisterende IT set up? Eller mangler du sparring på fremtidige projekter og løsninger?

Med Comby som din IT-leverandør og samarbejdspartner får du og dine ansatte adgang til den rette IT-fagekspertise. Uanset om det er hverdagens små IT-problemer eller om det er større  udfordringer og overvejelser, står Comby klar til at hjælpe. Læs mere om, hvordan vi kan optimere din IT-drift.

 

IT rådgivning

Løsninger som optimerer din IT-drift

Server drift

Comby Desktop & Serverdrift

Proaktiv server- og desktopdrift sikrer, at I kan koncentrere jer om jeres primære opgaver, mens Comby tager sig af IT-driften.
Læs mere her.

software distribution

Comby Software distribution

Få styr på distributionen af software og vær sikker på, at alle brugere har det software de skal bruge.
Læs mere her.

sikkert Internet

CombyNet - Network as a Service

Få et sikkert og stabilt netværk, som holder ubudne gæster ude. Administrer og overvåg trafikken med hardware fra Cisco Meraki.
Læs mere her.

Print as a service

Printby - Print as a service

Undgå printerbøvl med en fleksibel og driftsikker printerløsning, hvor Comby tager sig af alt det praktiske.
Læs mere her.

IT-konsulenter

Konsulentydelser - IT rådgivning

Står din virksomhed overfor en større IT-omlægning eller har I brug for sparringspartnere, så står Comby til rådighed.
Læs mere her.

overvågning

CombyCam - Moderne overvågning

Få en professionel overvågning med de bedste kameraer og et brugervenligt webinterface fra Cisco Meraki.
Læs mere her.