Optimer din forretnings IT-drift med IT outsourcing

Din IT-drift skal understøtte og sikre forretningens konkurrenceevne. Derfor skal din IT-løsning ikke blot fungere – den skal også forbedre processerne i virksomheden og skabe værdi for dig og dine medarbejdere.

Comby kan hjælpe dig til en stabil IT-drift ved hjælp af IT outsourcing. Som dine IT-konsulenter hjælper vi dig med at finde de  hosting løsninger, som matcher din virksomhed. Vi tager ansvaret for hele IT-driften og står til rådighed med professionel IT-rådgivning.

 

IT outsourcing sikrer en stabil og effektiv IT-drift

En effektiv IT-drift samt den rette IT-løsning er afgørende for din virksomheds daglige virke. IT-problemer kan forårsage nedetid og spildte ressourcer, som koster dig tid og penge. Med IT outsourcing til Comby, står vi både for support, den daglige IT-drift samt IT-rådgivning. Det betyder, at dine medarbejdere får mere tid til deres kerneopgaver fremfor at at løse tidskrævende IT-problemer.

Som dit IT-konsulenthus hjælper vi med at finde den rette IT outsourcing og hosting løsning, som understøtter dine arbejdsgange, og som skaber mest værdi og minimerer besvær. Det kan være ved at gøre dine IT systemer bedre, billigere, hurtigere eller mere sikre. Vi tilbyder en række forskellige hosting løsninger, såsom Office 365 Business. Læs mere om vores hosting løsninger.

Når I vælger IT outsourcing til Comby slipper I for irriterende IT-problemer og uforudsete regninger, da vi kan tage ansvaret for hele jeres IT-løsning til en fast månedlig pris.

Konsulentydelser

Reducér IT-driftsudgifter med IT outsourcing

Outsourcing af IT-drift gør det muligt at reducere udgifterne ved at optimere processerne. Som dine IT-konsulenter tilbyder vi professionel IT outsourcing, der sikrer den rette IT-løsning, som optimerer forretningen og som matcher din virksomheds behov. Vi tilbyder løbende IT-rådgivning og overvågning, og vi sikrer, at din virksomhed altid har adgang til den bedste teknologi.

IT outsourcing giver dig den IT-løsning, der matcher dit behov
Med vores IT outsourcing får du den rigtige løsning, og det skaber større fleksibilitet og hastighed, så du får kostbesparelser. Vi tilbyder blandt andet Office 365 Business, der kan sikre effektivitet, fleksibilitet og IT sikkerhed it din dagligdag.

Som dine IT-konsulenter giver vi dig mulighed for at koncentrere dig om de kernekompetencer, som forbedrer din forretnings konkurrenceevne. Vi leverer kvalitetsservice, professionel IT-rådgivning og IT-løsninger, der passer til dit budget og dine krav til kvalitet.

IT outsourcing maksimerer effektivitet og nedsætter omkostning i din IT-drift
Kontakt os i dag og få en gratis analyse af dine behov i forbindelse med IT-drift.

Med hel eller delvis IT outsourcing af din IT-afdeling, kan du får det bedste ud af din virksomhed. Tag kontakt til os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at optimere din forretning gennem IT outsourcing. Vi glæder os til at høre fra dig!

Hvad siger vores kunder?

“Det er en fornøjelse at samarbejde med Comby. Helt fra starten forstod Comby hurtigt vores behov for aflastning af ressourcer. Comby tog selv initiativ, og formulerede ideer til igangsætning af et setup som effektivt og hurtigt kunne erstatte og bringe forbedringer til vores forhenværende.”

Claus Ankjaergaard

Partner og COO, CHYMEIA

”Da vi første gang valgte at outsource vores IT-drift, var det et spørgsmål om effektivitet. Samarbejdet med Comby har øget vores effektivitet og serviceniveau og har reduceret omkostningerne, og det har det, fordi vi har haft en tæt dialog hele vejen igennem.”

Gerth Jakobsen

Chef for Intern Digitalisering, Sermersooq kommune

Er du i tvivl om
IT outsourcing skaber værdi for din forretning?

Optimér driften af jeres IT systemer med den rette IT-løsning, og få de bedste forudsætninger for succes.

Nedetid, langsom webshop, printerfejl og dårlig netforbindelse er alle faktorer, som har en betydning for virksomhedens IT-drift og jeres kunders oplevelse. De centrale IT-systemer er nøglen til mange kerneopgaver, og derfor er stabil IT-drift en vigtig prioritering.

Hent vores gratis e-bog, og blive klogere på, hvordan du sikrer en effektiv IT-drift.

E-bog om outsourcing og IT-drift | Comby

Har I den rigtige IT-løsning?

Følger jeres IT-løsning med tiden? Forældede IT-systemer og langsom hardware er ofte årsagen til tekniske problemer og langsom afvikling af opgaver. Samtidig bliver der i dag stillet større krav til IT-afdelingerne, hvor tilgængelighed, it-sikkerhed og sikring af data hele tiden skal følge med udviklingen.

Hos Comby hjælper vi med at finde det helt rigtige IT-setup til jeres virksomhed, så I kan forblive konkurrencedygtige og opfylde kravene til et fremtidsorienteret IT-miljø.

Læs hvordan CHYMEIA fik optimeret deres IT-løsninger.

SPOC Comby

Drift af IT skal bare fungere!

For at opnå effektiv IT-drift skal det hele bare fungere. Og når din IT-løsning driller eller giver fejl, skal problemerne løses hurtigt. Som dit IT-konsulenthus sørger vi altid for, at du har én kontaktflade, så du kan få den rette IT-rådgivning.

Vores SPOC-team hjælper dig uanset hvilket problem, du står med. Med SPOC skal du blot forklare dit IT-problem til én person, som sørger for at håndtere eller uddelegere opgaven til de rigtige specialister. Det gør det nemt og enkelt for dig og dine medarbejdere, så I kan fokusere på jeres kerneopgaver.

Læs mere om vores dedikerede kundekontakt

Mangler du kyndig
IT-rådgivning?

Mangler du rådgivning om hvordan du optimerer virksomhedens eksisterende IT-drift? Eller mangler du sparring på fremtidige IT-projekter og løsninger?

Med Comby som dit IT-konsulenthus og samarbejdspartner får du og dine ansatte adgang til den rette rådgivning og ekspertise. Uanset om det er hverdagens små problemer eller om det er større udfordringer og overvejelser, står Comby klar til at hjælpe.

Læs mere om, hvordan vi kan optimere din IT-drift

 

IT rådgivning

Løsninger som optimerer din IT-drift

Server drift

Comby Desktop & Serverdrift

Proaktiv server- og desktopdrift sikrer, at I kan koncentrere jer om jeres primære opgaver, mens Comby tager sig af IT-driften.
Læs mere her

software distribution

Comby Software distribution

Få styr på distributionen af software og vær sikker på, at alle brugere har det software de skal bruge.
Læs mere her.

sikkert Internet

CombyNet - Network as a Service

Få et sikkert og stabilt netværk, som holder ubudne gæster ude. Administrer og overvåg trafikken med hardware fra Cisco Meraki.
Læs mere her.

Print as a service

Printby - Print as a service

Undgå printerbøvl med en fleksibel og driftsikker printerløsning, hvor Comby tager sig af alt det praktiske.
Læs mere her.

IT-konsulenter

Konsulentydelser - IT rådgivning

Står din virksomhed overfor en større IT-omlægning eller har I brug for sparringspartnere, så står Comby til rådighed.
Læs mere her.

overvågning

CombyCam - Moderne overvågning

Få en professionel overvågning med de bedste kameraer og et brugervenligt webinterface fra Cisco Meraki.
Læs mere her.

Skal vi sikre dig en stabil og effektiv IT-drift?

Vores IT-konsulenter er klar til at tale om, hvordan vi kan sikre din virksomhed en stabil og effektiv IT-drift. Udfyld formularen, så kontakter vi dig.

IT konsulent