Downloads

På denne side finder du vores gratis downloads og e-bøger om IT. Her kan du nemt og hurtigt hente viden og inspiration om diverse emner inden for IT, helt gratis.

Download gratis viden og e-bøger om IT

E-bog om outsourcing og IT-drift | Comby

E-bog: 4 spørgsmål, der sikrer en effektiv IT-drift

Vores e-bog ‘4 spørgsmål, der sikrer en effektiv IT-drift’ gør dig klogere på, hvilke overvejelser du skal gøre dig, før du outsourcer din IT, eller hvis du overvejer at skifte IT-leverandør.

I e-bogen giver vi dig 4 konkrete spørgsmål, der kan hjælpe dig med at sikre en effektiv IT-drift, samt sikre at du vælger den rette IT-leverandør til din outsourcing. Læs mere om e-bogen og hent den gratis via knappen nedenfor.

Folder om bæredygtig IT

Folder: 3 konkrete forslag til grønnere IT

Download vores folder om bæredygtig IT gratis her og bliv klogere på, hvordan du kan være med til at gøre IT-området lidt grønnere.

Den grønne omstilling præger agendaen mere og mere i både private og offentlige organisationer, og nu har den også fundet vej til IT-området.
I vores folder giver vi dig 3 konkrete forslag til, hvordan du nemt kan tage handling.

BCDR guide

Guide til BCDR - Business Continuity & Disaster Recovery

Download vores BCDR guide som kan inspirere dig til at få lavet en risikoanalyse med tilhørende kriseplan, således at du står stærkt, hvis en katastrofe skulle ramme din organisation. 

I guiden er der medtaget danske og internationale eksempler på virksomheder, der er blevet ramt af brand, ransomware-angreb og hackerangreb.

Download brochure om PrintBy fra Canon & Comby

PrintBy - lej din printer uden binding og til fast månedspris

Hvorfor bruge din likviditet på at købe en printer, når du kan leje den. I samarbejde med Canon – en af verdens førende producenter af kvalitetsprintere – får du en fleksibelt og driftssikker printerløsning.

Du kan få en fleksibel løsning uden binding til en fast pris

CombyNet - lej dit netværk

CombyCam - lej kamera til overvågning

Download vores CombyCam brochure. Her kan du blive klogere på, hvorfor du ikke skal bruge din likviditet på at købe kameraer til overvågning, når du i stedet kan leje en professionel kvalitetsløsning.

I samarbejde med Cisco Meraki – en af verdens førende producenter af online administrede kvalitetskameraer – får du en fleksibelt og driftssikker løsning til overvågning inde såvel som ude.

CombyNet - lej dit netværk

CombyNet - lej dit netværk

I vores brochure kan du læse om, hvorfor  du ikke skal bruge din likviditet på at købe en netværksløsning, når du kan leje en professionel kvalitetsløsning.

I samarbejde med Cisco Meraki – en af verdens førende producenter af netværksløsninger – får du en fleksibel og driftssikker løsning, som holder ubudne gæster ude.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev