Bliv inspireret og klogere på BCDR

Business Continuity & Disaster Recovery!

Baseret på en god risikoanalyse, skal du opbygge en stærk kriseplan.

Download guiden her

Baseret på en god risikoanalyse skal du opbygge en stærk kriseplan

Truslen fra cyberkriminalitet stiger desværre i takt med teknologiens udvikling, og hackerne bliver mere og mere opfindsomme. Dette betyder også, at du skal stille større krav til din IT-sikkerhed!

Derfor bør du kigge nærmere på din IT drift i lyset af, hvordan du bliver mere modstandsdygtig. Forudsætningen for succes i langt de fleste organisationer er en stabil og robust IT drift. 

Comby kan som IT-firma bistå dig i udviklingen af en konsekvensanalyse, så du ved hvad det betyder, hvis du skulle blive ramt af en katastrofe.

I vores whitepaper har vi samlet nogle eksempler på danske og udenlandske virksomheder, som har været ramt af naturkatastrofer, ransomware-angreb eller deciderede hackerangreb. Det er lidt skræmmende læsning, så skynd dig at downloade vores whitepaper.

BCDR

Bliv inspireret til hvordan laver en BCDR-plan

Organisationer kan bryde en BCDR-plan ned i BC- og DR dele. Derfor bør en (Business Continuity) forretningskontinuitetsplan indeholde opdaterede kontaktinformationer, procedurer for ændringsstyring, retningslinjer for hvordan og hvornår, man skal bruge planen, step-by-step-procedurer og en tidsplan for gennemgang, tests og opdatering.

En katastrofehåndteringsplan (Disaster Recovery) indeholder en opsummering af vigtige handlingstrin og kontaktinformationer, en defineret skitsering af ansvarsfordelingen, retningslinjer for hvornår man skal bruge planen, målsætning, gendannelsestrin etc. En katastrofehåndteringsplan bør også tage højde for, at de medarbejdere, som er i stand til at eksekvere planen, altid er tilgængelige til at påtage sig kritiske gendannelsesopgaver.

En BCDR-plan skal sørge for, at du gennem udarbejdelsen af en risikoanalyse kender virksomhedens risici og at du med en detaljeret kriseplan i hånden ved, hvad du skal gøre, hvis nu uheldet er ude. Det drejer sig nemlig om, at du hurtigst muligt får din virksomhed og dens IT drift i fuld funktion igen.

IT konsulent