PrintBy – Printer leasing som service

Hvorfor bruge din likviditet på at købe en printer, når du kan få din næste printer som en all-inclusive tjeneste med printer leasing og printer service.
 
I samarbejde med Canon – en af verdens førende producenter af kvalitetsprintere – får du en fleksibel og driftssikker printerløsning.
 
Det kan du få med ‘PrintBy’ printer leasing hos Comby!
 

Fleksibel printerløsning uden binding

Canon er kendt for sine driftsikre farvelaser printere. som leverer printkvalitet af høj kvalitet. Comby har udvalgt tre modeller, som udbydes i en fuldserviceaftale. Den løsning med printer leasing kalder vi PrintBy.

Med en PrintBy-aftale får du leveret de valgte printere til matriklen. Comby installerer og servicerer dine printer og vi sørger for, at du aldrig løber tør for toner. Combys IT-konsulenter står også klar med IT-rådgivning, hvis der skulle opstå problemer med printeren.

Toneren, service, løbede opdateringer og andre forbrugsdele er naturligvis inkluderet i en fast pris om måneden. Går printeren i stykker, og du har brug for en erstatningsmaskine, står vi også for det uden det koster dig ekstra.

Alle de printere vi opstiller i forbindelse med printer leje eller printer leasing, er fabriksnye og fra Canon.

Canon Printer - Printby - køb af printer - leasing af printer

Priseksempler på forskellige printerkonfigurationer

Prisen er ekskl. moms og baseret på at aftalen løber i 4 år. Afbrydes aftalen inden de 4 år, vil der blive faktureret et exit fee reguleret ud fra, hvor længe aftalen har løbet og standen af den maskine, som returneres.

Printer as a service

Se videoen om PrintBy konceptet

Undgå bøvl med din printer

Intet bøvl med printer leasing

Når du laver printer leasing aftale slipper du for alt bøvlet, men får alle fordelene. Du er fri for at bruge penge på den dyre anskaffelse af en printer, men får i stedet en fast pris pr. måned.

Med PrintBy skal du ikke længere bruge tid eller penge på at bestille dyr toner. Du får med PrintBy en printer af høj kvalitet, hvor vi står for levering af toner i forhold til dit forbrug.

Du skal selv sørge for papir og en stikkontakt. Resten står vi for – og maskinens strømforbrug er lavt som følge af, at hurtig opstartstid er standard i alle printerne.

Kvalitetsprintere

Printere af høj kvalitet

Din printer kan meget mere end bare at printe. Det er en multifunktionsprinter, som både kan printe, scanne og kopiere.

Med din printer-løsning får du på alle modeller:

  • Ultra hurtig printhastighed
  • Lynhurtig opstart – quick start-tilstand på bare 4 sekunder eller mindre
  • Intuitivt brugerinterface med 10,1″ touchskærm
  • De scanner lynhurtigt dokumenter både som enkeltsidet eller dobbeltsidet og den springer over, hvis der er blanke sider
  • OCR-scanning med mere end 95% tekstgenkendelse på 25 supporterede sprog
  • Masser af sikkerhedsfunktioner som kan tilrettes i forhold til jeres egen IT-sikkerhedspolitik (tilkøb)
All inclusive printeraftale

All-inclusive printer leasing

Som dit IT-konsulenthus sørger Comby for opstilling og installation af printeren, så den kan bruges af alle, som har lov til det. Fra mobilen, en bærbar computer eller en stationær computer – og så endda sikkert. (Nogle sikkerhedsløsninger kan kræve ekstra software mod betaling)

En bæredygtig IT-løsning betyder ikke at du skal gå på kompromis på performance, kvalitet, brugeroplevelse, eller at du skal betale endnu mere for dine produkter. Det samme gælder din printer.

Skulle der være problemer, så kontakter du blot service, som reparerer og/eller udskifter defekte printerdele hurtigst muligt.

Kontakt os, og opleve fordelene ved IT outsourcing

Med printer leasing fra Comby får du adgang til uniFLOW

uniFLOW online er et uundværligt værktøj til at styre dine print og scanningsopgaver i skyen.

Du kan sætte dine fortrolige printjobs i kø og når du identificerer dig ved printeren, så udskives de. Har du et kontorfællesskab kan du styre, hvem der må printe – og der kan laves en fordeling af omkostningerne.

uniFLOW online kan bruges til alle vores printere, og er en IT-løsning, der skaber bedre IT-sikkerhed.

Uniflow printersystem
Canon printer
Lej din printer hos Comby

Skal vi sikre dig en stabil og effektiv IT-drift?

Vores IT-konsulenter er klar til at tale om, hvordan vi kan sikre din virksomhed en stabil og effektiv IT-drift. Udfyld formularen, så kontakter vi dig.

IT konsulent