Den grønlandske IT virksomhed, Comby, har høje ambitioner med det nye hovedsæde i Slagelse. Comby gearer til vækst, og har ambitioner om at runde en omsætning på 600 mio. kr. med 300 ansatte i alt i både Danmark og Grønland.

Med afsæt i mere end 20 års erfaring med at levere driftssikre it-løsninger til Grønland, er Comby nu også i fuld gang med at hjælpe danske virksomheder med at frigøre ressourcer gennem effektiv it-drift. IT afdelingen i Slagelse åbnede i maj 2020, og herfra er det gået stærkt. Alene i år har vi i Comby foretaget et opkøb, og forventer to mere i den seneste fremtid.

Skal vi sikre dig en stabil og effektiv IT-drift?

Vores IT-konsulenter er klar til at tale om, hvordan vi kan sikre din virksomhed en stabil og effektiv IT-drift. Klik på knappen og udfyld formularen, så kontakter vi dig.

IT konsulent

IT virksomhed med høje ambitioner

Ambitionerne er høje, både når det gælder vækst, men i særdeleshed også når det gælder kundetilfredshed. Hos Comby er den fornemmeste opgave at sikre, at vores kunder får effektive og systematiserede løsninger inden for it-drift, så de ikke skal bekymre sig om it-problemer i deres daglige arbejde.

”Ja, vi brænder for it-drift, og der skal nok være nogle, der undrer sig over vores passion, men vi vedstår gerne, at vi opfatter drift som noget supersexet”, siger vicedirektør Stefan Boel.

”Ja, vi brænder for it-drift, og der skal nok være nogle, der undrer sig over vores passion, men vi vedstår gerne, at vi opfatter drift som noget supersexet”.

Stefan Boel

vicedirektør, Comby

Uanset om du er kunde hos os i Grønland eller Danmark, går vi altid op i at bevare den gode relation til vores kunder. Udover at vores løsninger skal være af højeste kvalitet, skal vores kunder også føle, at de er i trygge hænder. Oven i vores it-driftsaftale leverer vi også brugersupport, hvor vores kunder kan ringe ind med store som små problemer, og det giver tryghed i hverdagen.

Vil du vide mere om ambitionerne for vores it virksomhed, og det nye hovedsæde i Slagelse, så har Børsen skrevet en artikel om netop dette.

Læs artiklen her: BorsenTech_Comby_08-06-2022.
Eller find den hos Børsen her.

it afdeling i Slagelse

Skal vi sikre dig en stabil og effektiv IT-drift?

Vores IT-konsulenter er klar til at tale om, hvordan vi kan sikre din virksomhed en stabil og effektiv IT-drift. Udfyld formularen, så kontakter vi dig.

IT konsulent