Flere virksomheder bruger unødigt mange penge på deres printere, fordi de ikke undersøger markedet, før de beslutter sig for en løsning. Mange ender med at købe en printer, der er dyr i drift, eller fanges af uigennemskuelige leasingaftaler. Ved leje gennem PrintBy opnår virksomheden en række fordele, som gavner den daglige drift på kontoret – bliv klogere på, hvorfor leje er en bedre løsning fremfor leasing. Printerudlejning er en del af tankegangen HaaS – Hardware-as-a-Service, som er i voldsom vækst.

Printermarkedet kan være en uoverskuelig størrelse og svær at navigere i, når virksomheder skal finde nye printsystemer til kontoret. Hvilke funktioner skal printeren have? Og skal du købe, lease eller leje?

Derudover spiller en ekstra dimension ind. Hvem skal påtage sig ansvaret, når printeren ikke virker. For mange virksomheder og organisationer kan kopiering og udprintning være en kilde til stressede og frustrerede medarbejdere.

Fordi der ikke er en fast print- eller it-ansvarlig med den fornødne viden, kan komplikationer som fejlmeldinger, spooler- og udskrivningsproblemer og lavt blækniveau være kilden til frustration og ineffektivitet blandt medarbejderne – og ikke mindst hos ledelsen. Printerudlejning

En lejeaftale af printere gennem PrintBy, kan være en effektiv løsning til at spare virksomheden for både tid og penge, og samtidig øge effektiviteten. Ved en PrintBy lejeaftale tilbyder printerleverandøren en ”all inclusive” tjeneste, hvor de tager sig af al det praktiske lige fra installering, opdatering, bestilling af toner og løbende service og support

Skal vi sikre dig den rette printerløsning?

Vores IT-konsulenter er klar til at tale om, hvordan vi kan sikre din virksomhed den rette printerløsning. Klik på knappen og udfyld formularen, så kontakter vi dig.

IT konsulent

Fordelene ved printerudlejning

Det kan være en økonomisk fordel for virksomheder at indgå en lejeaftale udformet som Haas – Hardware as a Service. For mange mindre og mellemstore virksomheder, kan det være svært at finde plads i budgettet til at lægge et stort engangsbeløb for den rigtige printer. Som alternativ købes en billigere printer, men som er langt dyrere i toner og forbrug. De penge der er sparet løber op i den daglige drift, og overstiger hurtigt prisen for en kvalitetsprinter. Printerudlejning

Ved printerudlejning udformet som Haas – Hardware-as-a-Service – undgår du at lægge en stor investering, og betaler i stedet et månedligt beløb, som er tilpasset din virksomheds forbrug og printbehov.

En virksomhed kan hurtigt ændre størrelse og behov. Med en lejeaftale behøver du dermed ikke investere i nye printere med nye funktioner, men i stedet justere i lejeaftalen, hvis nye behov opstår.

Derudover skal du gennem PrintBy ikke bruge penge på uventede reparationsregninger, da det er leverandøren som står for vedligeholdelsen.

Én af de større fordele ved PrintBy printerudlejning, er den løbende serviceaftale. Skulle der opstå problemer med printeren, sender leverandøren en tekniker, der reparerer printeren eller udskifter defekte dele hurtigst muligt. Dette er også med til at aflaste miljøet for yderligere elektronikskrald, da leverandøren altid prioriterer at reparere maskinen, fremfor at udskifte den med en ny.

Samtidig inkluderer mange lejeaftaler, at din printer altid er ajour med de seneste opdateringer og sikrer, at du aldrig løber tør for toner.

Serviceaftalen kan dermed få praktisk betydning i den daglige og administrative drift på kontoret. Arbejdsgangen på kontoret gøres mere effektivt, idet medarbejderne ikke skal vente på, at fejlen identificeres og løses, før de kan komme videre med deres opgaver.

Derved kan både ledelsen og medarbejderne koncentrere sig fuldt ud om deres egne arbejdsopgaver.

 Fordelene ved leje af printer:

    • Undgå stor investeringsudgift
    • Lavt månedligt beløb uden binding
    • Billigere i den daglige drift
    • Automatisk bestilling af toner
    • Løbende service og reparation af din printer

Vigtigt at undersøge markedet – lease eller leje?

Før du underskriver en printeraftale, er det vigtigt at undersøge de forskellige udbydere og deres abonnementer. Printermarkedet har i årevis været domineret af svært gennemskuelige leasingaftaler, der binder deres kunder i op til flere år, og som næsten er umulige at komme ud af.

Det er derfor vigtigt at kende betydningen af leasing, og hvordan det adskiller sig for leje, før du beslutter dig for en printeraftale. Om du vælger leasing eller leje kan have en stor betydning for, hvordan du i sidste ende vil opleve din printeraftale.

Jørgen Vestergaard, salgsdirektør hos Comby, forklarer at:

Leasing er en finansiel forpligtelse, der som regel er af flere års varighed. Hvis du gerne vil ud af aftalen, skal du som leasingtager stadig betale for den resterende periode som er aftalt, inklusiv forbrug og service. Derved ”låser” man kunden fast hvis de er utilfredse med aftalen, eller hvis de bare vil noget andet. Det er på ingen måde fair, og kan heller ikke være i virksomhedernes interesse. ”

En finansiel leasingaftale er altså dyr at opsige, da virksomheden er bundet af en juridisk kontrakt, og dermed skal betale for ydelsen, uanset om de vil benytte sig af den eller ej. Det kan derfor ikke betale sig for mange virksomheder at opsige kontrakten, selvom de gerne vil ud af den. Med Haas – Hardware-as-a-Service opnår du langt større fleksibilitet og undgår at bliver bundet i en aftale, som du ikke ønsker at være i.

Hvis en virksomheds behov ændrer sig og har brug for nyt udstyr eller andre løsninger, er det mildest talt umuligt at ændre på aftalen. Alle resterende ydelser fra den gamle kontrakt overføres typisk til den nye kontrakt, eller der bliver etableret en yderligere aftale med nye forpligtigelser, og gør det derved umuligt at komme ud af.

For mange virksomheder bliver de først klar over konsekvenserne ved at lease en printer, når de vil ændre aftalen eller helt ud af den. På det tidspunkt er det allerede for sent at komme ud af aftalen, fordi de er bundet på hænder og fødder. Problemet med mange leasingaftaler er også, at de har mange års varighed, og derfor er det ikke kun en lille periode, hvor virksomheden r fanget af aftalen.

 

Printerudlejning på kundens præmisser

Der er mange faldgruber ved leasingaftaler, som kan undgås ved en lejeaftale. På lejebasis opererer man typisk ikke med bindingsperioder, og du skal derfor ikke bekymre dig om bindende aftaler.

Du slipper også for flere leverandører/aktører i leverancen, som jo kun deltager fordi der er en god fortjeneste i transaktionen.

Det er på tide at gøre op med lange bindingsperioder og uigennemskuelige leasingaftaler, forklarer Jørgen Vestergaard:

Hos Comby vil vi gerne gå imod normen om lange bindingsperioder, og gøre det til standard at lade kunderne vælge selv. Vi vil gøre det nemt og overskueligt at leje printere uden økonomisk binding”.

Når du lejer en printer via PrintBy hos Comby, får du en fleksibel lejeaftale uden binding og med gennemskuelige priser. Vi beregner prisen baseret på leje af en splinterny maskine fra Canon i 4 år. Vil du afbryde aftalen inden, vil du som kunde blive faktureret et exit fee reguleret ud fra, hvor længe aftalen har løbet.

Det betyder, at virksomheden altid kan ændre og tilpasse lejeaftalen, uden der tilskrives ekstra regninger. Virksomheden kan også nemt opsige aftalen, hvis de ikke er tilfredse med ydelsen. Det betyder derfor, at Comby skal gøre sig ekstra umage i deres indsats over for kunden, så de kan opbygge et godt og trygt samarbejde. Med en serviceminded tilgang til printerudlejning, er Comby i gang med at ændre printermarkedet til at være på kundernes præmisser.

Læs mere om vores printerudlejning her.

Hos Comby har vi også Haas – Hardware-as-a-Service løsninger inden for leje af netværk (Læs mere om CombyNet – udlejning af netværk) og løsninger til leje af systemer til overvågning (Læs mere om CombyCam – udlejning af overvågning)

                                                      Leje vs. leasing

Ingen bindingsperiode Dyre juridiske bindinger
Nemt at ændre i aftalen, uden ektraregninger Ikke nemt at ændre i aftalen, da du pålægges ekstra omkostninger
Inkluderet service- og supportaftale Vil kun være dækket af producentens service
Printerudlejning på kundens præmisser Printerudlejning på leasinggiverens præmisser

 

Skal vi sikre dig den rette printerløsning?

Vores IT-konsulenter er klar til at tale om, hvordan vi kan sikre din virksomhed den rette printerløsning. Udfyld formularen, så kontakter vi dig.

IT konsulent