Grønnere IT er en disciplin som ligger Comby meget på sinde. Vi ønsker at lade alle vores kunder nyde godt af vores ekspertise i IT-drift, hosting og digitalisering, uanset hvad afstanden mellem os og dem er.

Siden 2000 har vi serviceret erhvervskunder med IT-drift over hele Grønland. Det har gjort, at vi har udviklet en naturlig sans for at driftssikre IT-systemer, uanset hvor langt væk kunden befinder sig. Med vores nyligt åbnede afdeling i Slagelse, tager vi denne sans med til vores danske kunder, og det giver os muligheden for at servicere både vores grønlandske og danske kunder med grønnere IT i døgndrift.

Samtidig er det som grønlandsk virksomhed helt naturligt for os at tage hensyn til miljøet, mens vi gør det. Vi har et stærkt samarbejde med Circular Computing omkring levering af bæredygtige bærbare, som sparer kloden for en masse værdifulde ressourcer. Hjemme i Grønland har vi de senere år set konsekvenserne af den globale opvarmning – og derfor er det naturligt, at vi vil tage de nødvendige skridt for at vi kan bidrage til mere bæredygtig og grønnere IT.

Hvordan vi hos Comby Denmark gør det, har Berlingske skrevet en artikel om i deres tillæg ‘Den vituelle arbejdsplads’. Læs artiklen her.