Grøn IT er en del af Combys identitet

Grøn IT er en disciplin som ligger Comby meget på sinde. Vi ønsker at lade alle vores kunder nyde godt af vores ekspertise i IT-drift, hosting og digitalisering, uanset hvad afstanden mellem os og dem er.

Flere og flere virksomheder bliver opmærksomme på fordelene ved at bruge grøn it. Vi har siden 2000 serviceret erhvervskunder med grøn it og IT-drift over hele Grønland. Det har gjort, at vi har udviklet en naturlig sans for at driftssikre IT-systemer, uanset hvor langt væk kunden befinder sig. Med vores nyligt åbnede afdeling i Slagelse, tager vi denne sans med til vores danske kunder, og det giver os muligheden for at servicere både vores grønlandske og danske kunder med grøn IT i døgndrift.

 Som grønlandsk virksomhed er det helt naturligt for os at tage hensyn til miljøet. Vi har et stærkt samarbejde med Circular Computing omkring levering af bæredygtige bærbare, som sparer kloden for en masse værdifulde ressourcer. Hjemme i Grønland har vi de senere år set konsekvenserne af den globale opvarmning – og derfor er det naturligt, at vi vil tage de nødvendige skridt for at vi kan bidrage til mere bæredygtig og grønnere IT.

Hvordan vi hos Comby Denmark gør det, har Berlingske skrevet en artikel om i deres tillæg ‘Den vituelle arbejdsplads’. Læs artiklen her.

Grønnere IT drift - Grøn IT skaber tryghed uanset afstanden

Skal vi hjælpe dig med at få en grønnere IT?

Vores IT-konsulenter er klar til at tale om, hvordan vi kan sikre din virksomhed grønnere IT. Udfyld formularen, så kontakter vi dig.

IT konsulent