IT-virksomheden Comby A/S med driftsselskaber i Nuuk og Slagelse ændrer strukturen, for at gøre sig klar til yderligere vækst. Med store ambitioner om fortsat vækst gøres koncernstrukturen mere smidig og fleksibiliteten øges.

Selvom Comby er nye på det danske marked og på trods af at Corona har gjort det svære at holde møder med vores nye kunder, så har vi med købet af ITBC – IT Business Center i november 2020 fået et stærkt fundament, hvilket har gjort os i stand til at holde vores vækst mål. ”For at udnytte vores ressourcer bedst muligt, skal samarbejdet mellem Danmark og Grønland fungere helt optimalt. Og med vores nye juridiske struktur, så får vi bedre muligheder for dette”, udtaler Stefan Boel, Direktør i Comby Denmark A/S.

Fokus på kvalitetsløsninger og god service

Comby er blevet godt modtaget i Danmark og der arbejdes med mange spændende tiltag. ”Men kernen i Comby vil fortsat være, at vi skal levere IT løsninger til erhvervskunder i høj kvalitet og derfor forsætter vi med at specialisere vores kompetencer inden for IT-drift og service”, siger Brian Torp, Direktør i Comby A/S.

Comby Greenland A/S er det nye navn på det grønlandske driftselskab, hvor 20 dedikerede konsulenter igennem 20 år har leveret IT-løsninger i høj kvalitet til det grønlandske erhvervsliv. Og netop det dansk-grønlandske setup giver helt enestående muligheder for at kunne yde en fleksibel service. ”Med en forskel på 4 timer mellem Grønland og Danmark, er vi i stand til at kunne yde service på begge lokaliteter fra kl. 8 dansk tid og til kl. 16 i Grønland”, siger direktør Stefan Boel og fortsætter; ”Med den udprægede brug af hjemmearbejdspladser og fleksible arbejdstider, så opstår der ikke kun IT-spørgsmål mellem 8 og 16. Med Combys løsning er der svar og hjælp at hente indtil kl. 20 dansk tid.

Når ressourcerne udnyttes optimalt på tværs af landegrænserne, så øges fleksibiliteten og kundetilfredsheden. Men det giver også bedre mulighed for at udnytte kompetencer og certificeringer. ”Vores nye konstruktion øger vores kompetencer væsentligt og med 45 dygtige konsulenter i koncernen, har vi opnået både bredde og dybde i vores ydelser i det nye moderselskab, Comby A/S”, siger adm. Direktør Brian Torp. ”Ved at samle alle vores certificeringer, rettigheder og ressourcer på koncern-niveau, så får vi for alvor noget ud af vores størrelse. Og det er en vigtig del af fundamentet for, at vi kan fortsætte vores høje vækst.

Vi arbejder hele tiden med at være på forkant med udviklingen inden for IT-drift og IT-services. Vi tilbyder tidssvarende og fremtidssikrede IT-løsninger, som skræddersys efter din virksomheds specifikke ønske og behov.

Læs mere om vores mange IT-løsninger her. Har du spørgsmål til vores IT-services er du altid velkommen til at kontakte os.