IT-virksomheden Comby Danmark opkøber den lokale konkollega, IT Business Center, som led i en ambitiøs vækststrategi. Med et ønske om at tilbyde kunderne et endnu stærkere set-up på IT-drift og service opkøber Comby en stærk og veletableret spiller og kan nu udvide medarbejderteamet og kundeporteføljen.

Comby er ny på det danske marked og har et ønske om at vækste kraftigt de kommende år, og her matcher ITBCs kompetenceprofil perfekt ind. Med det nye format forventer Comby at kunne tilføre stor værdi til både nuværende og fremtidige kunders IT-driftsløsninger.

Ambitionerne er høje

Comby flyttede ind på det nye domicil på Japanvej i Slagelse i foråret 2020. Denne lokation er dog kun midlertidig, idet Comby har planer om at vækste til 200 medarbejdere.

Med opkøbet af ITBC får Comby en forøgelse i både medarbejderstab og kundeportefølje, der giver et solidt fundament i markedet.

”Vi har store ambitioner om at vokse og udvikle os, og de ambitioner kræver både en organisk vækststrategi og strategiske opkøb. ITBC komplementerer os utrolig godt, og opkøbet giver os adgang til nogle nye kompetencer og noget erfaring blandt andet indenfor Office365 og hosted telefoni, som både vil komme os og vores kunder til gode”, fortæller Stefan Boel, Direktør i Comby Danmark.

”Jeg har i noget tid haft et ønske om at kunne lægge flere kræfter i et andet forretningsområde end IT-drift og service, og det får jeg mulighed for nu. Aftalen med Comby giver både mig og mine medarbejdere mulighed for at tage et nyt skridt. Jeg er sikker på, at vi kan supplere Comby godt med de kompetencer, vi har, og samtidig er jeg ikke i tvivl om, at både vores medarbejdere og kunder kan få meget ud af det nye format”, siger Anders Steinmetz Thomsen, Direktør i ITBC.

Anders Steinmetz Thomsen fratræder sin stilling i IT Business Center og vil fremover fokusere på et af sine andre selskaber CAZT ApS, der leverer ERP totalløsninger med specielt fokus på sags- og tidsregistrerings løsninger til entreprenør- og byggebranchen.

Fokus på drift og service

Comby er stadig nye på det danske marked, men besidder 20 års erfaring med IT-drift fra Grønland, hvor hovedkontoret ligger. Gennem de sidste 20 år har virksomheden leveret højkvalitets IT-løsninger til erhvervskunder og har særligt specialiseret sig i IT-drift og service.

”Det som ITBC kan, passer perfekt ind i vores ydelses pallette. Vi har begge stort fokus på IT-driften; det er det, vi brænder for, og det vi vil udvikle os på i fremtiden. Til det har vi brug for dygtige medarbejdere, og det er min klare vurdering, at dem der sidder hos ITBC er højt kvalificerede og trofaste folk, og jeg glæder mig meget til at få dem ombord i Comby Danmark”, fortæller Stefan Boel.

”Vi har jo erfaret, at vores fokus ligger det samme sted i Comby og ITBC, og derfor giver det rigtig god mening, at vi nu kan føre det fokus videre sammen. Jeg tror, at vi med de kompetencer medarbejderne nu tilsammen dækker kan tilbyde både nuværende og fremtidige kunder et rigtig stærkt set-up”, supplerer Anders Steinmetz Thomsen.

Comby Danmark

Lokal og international

Fra kontoret i Slagelse ønsker Comby at servicere erhvervskunder både i lokalområdet og rundt om på Sjælland. Og her mener direktør, Stefan Boel, at de har en stor fordel i deres grønlandske rødder.

”De omstændigheder vi er vant til at arbejde under på Grønland har tvunget os til at levere høj kvalitet på vores ydelser, fordi vi ikke bare lige kan køre ud til en kunde og rette en fejl. Derudover prioriterer vi at give kunderne et højt service- og rapporteringsniveau, så de kan føle sig trygge i det, vi leverer, og det tror også jeg vil blive værdsat blandt vores danske kunder”, påpeger Stefan.

De grønlandske gener er med til at definere Comby – også i Danmark. Og så betyder tidsforskellen, at Comby dækker store dele af døgnet og derfor kan være tilgængelige og udføre service, også når kunderne er gået på fyraften.

Comby A/S er en IT-virksomhed, der blev stiftet i år 2000 med et ønske om at udfordre det eksisterende og gøre det bedre. Siden vi startede, har vi boet på Grønland og leveret IT-løsninger til erhvervskunder. Og nu slår vi også vores folder i Danmark, hvor vi servicerer danske erhvervskunder under navnet ’Comby Danmark’.

Læs mere om Comby her.

IT Business Center ApS (ITBC) er en IT-virksomhed, der blev stiftet i år 2002 af Anders Steinmetz Thomsen og har siden leveret IT-løsninger til erhvervskunder. ITBC har specielt fokus på at servicere erhvervskunder og har mange faste servicekunder. ITBC har været med på rejsen omkring Office365 løsninger siden lanceringen fra Microsoft.

Læs mere om ITBC her.