AllOffice og Comby Denmark

AllOffice bliver en del af Comby Denmark A/S

Hos AllOffice har vi siden vores start fokuseret på at gøre din hverdag nemmere. Ved at være en kompetent partner, der kan sammensætte de rigtige produkter, har vi kunnet levere og skræddersy stærke, individuelle løsninger.

Herved har AllOffice de seneste år markeret sig som én af de mest kompetente leverandører på print og printinfrastruktur i Danmark ligesom vi har vist vores evner som en stærk IT-partner inden for database, CRM og Business Intelligence.

Nu giver vi den en saltvandsindsprøjtning! For at styrke vores kompetencer og for fremadrettet at kunne imødekomme de krav, der bliver stillet fra vores kunder, har vi valgt pr. 30. marts 2022 at blive en del af Comby Denmark A/S. Herved skabes en endnu stærkere enhed til at sikre dine IT- og printløsninger.

Hvad er det AllOffice bliver en del af?

Comby Denmark A/S bygger på mere end 20 års erfaring i Grønland, hvor man er den største leverandør af IT-løsninger. Succesen er skabt på troen om, at service og kvalitet i leverancen i den daglige IT-drift er fundamentet for lange kunderelationer. I 2020 startede Comby Denmark A/S i Slagelse og siden er det gået stærkt. Gennem det daglige samarbejde mellem Danmark og Grønland formår Comby nemlig at kunne holde sin hotline åben 4 timer længere end de fleste konkurrenter. For hos Comby er service en prioritet.

Sammen med Comby får vi nu musklerne til at udvikle helt nye løsninger og services, som kan tilfredsstille vores kunders individuelle behov. Som enkeltstående virksomheder har vi været stærke, men sammen bliver vi en faktor, som vil påvirke markedet for moderne IT- og printløsninger.

Vi glæder os til at fortælle mere om fremtiden og de mange, spændende nye muligheder.

Med venlig hilsen

Jørn Christoffersen
Adm. Direktør, All Office

Kontakt:

Comby Denmark A/S
Brian Torp
bto@comby.gl

All Office A/S
Jørn Christoffersen
jch@alloffice.dk

Ring til os, hvis du er i tvivl om noget:

70 60 60 25

 

Læs mere om Comby
www.comby.dk/om-os/

Hvem er Comby?

Comby A/S er en IT-virksomhed, der blev stiftet i år 2000 med et ønske om at udfordre det eksisterende og gøre det bedre end de etablerede konkurrenter. Siden vi startede, har vi boet på Grønland og leveret IT-løsninger til både private og erhvervskunder. I maj 2020 åbnede vi vores første danske kontor i Slagelse, hvorfra vi servicerer erhvervskunder. Vi har arbejdet med IT-drift og IT-support i mange år, og vi synes stadig det er lige sjovt. Vi brænder for at levere en god service og kompetent rådgivning til vores kunder, og det håber vi, du kan mærke, når du møder os.

Comby