Ved at outsource IT-support opnås effektiv IT-drift, hvor du undgår spildt arbejdskraft.  Når du outsourcer IT-support får du den bedste produktivitet og tilfredshed hos dine medarbejdere uden frustrationer. Det er demotiverende og frustrerende for medarbejdere, hvis de ofte oplever IT-problemer. Demotiverede  og frustrerede medarbejdere er dyre medarbejdere. Med andre ord sparer du penge og sikrer en effektiv IT-drift, når du vælger at outsource IT-drift i en struktureret og velgennemtænkt løsning.

En spørgeundersøgelse lavet af Robert Half Technology viser, at kontormedarbejdere i gennemsnit bruger 22 minutter dagligt på at håndtere IT-problemer. For en person, der arbejder 37-timer ugentligt, svarer dette til et tab på over 91 arbejdstimer pr. år. Dine medarbejdere kan altså potentielt miste mere end to ugers arbejdstid på at slås med irriterende IT-problemer.

En god og effektiv IT-support er afgørende for virksomheden. Af samme grund har du måske overvejet at outsource den. Hvis du står med overvejelsen om, hvorvidt outsourcing er den rigtige løsning, får du her fire fordele ved at outsource din IT-support til en ekstern partner.

Skal vi sikre dig en stabil og effektiv IT-drift?

Vores IT-konsulenter er klar til at tale om, hvordan vi kan sikre din virksomhed en stabil og effektiv IT-drift. Klik på knappen og udfyld formularen, så kontakter vi dig.

IT konsulent

1. Tryghed og effektivitet

Med en outsourcet IT-support skaber du forøget tryghed. Du får tryghed i at vide, at du altid kan få løst dine IT-problemer når og hvor som helst. Er din IT-drift in-house, har du typisk kun én eller få medarbejdere, der skal stå for det hele. Det kan resultere i, at opgaver bliver udskudt eller tager unødig lang tid at løse. Med en outsourcet IT-support er der altid nogen, der sidder klar til at tage sig af dine IT-problemer, når eller måske inden de opstår.

Ved at outsource supporten af IT får du samtidig mulighed for at skære ind til benet, så du kun bruger penge på det, du rent faktisk har brug for. Hos Comby betaler du hver måned et fast beløb for de driftsydelser, du har brug for. På den måde er der ingen overraskelser, økonomichefen har et fast beløb som kan budgetteres, og vi sørger for at holde et højt effektivitetsniveau, som sikrer dine medarbejderes effektivitet.

 

2. En agil løsning

Mange virksomheder oplever, at deres behov for IT-support kan variere – enten fra dag til dag eller over en længere periode. Når du outsourcer din IT-support til en ekstern partner, kræver det typisk ikke andet end en mail eller et telefonopkald, og så er problemet løst. Selvom fleksibiliteten kan virke mindre ved en outsourcing, bliver den rent faktisk større, da det giver mulighed for hurtigt at justere i jeres løsning.

Med outsourcing, slipper I for konstant at skulle op- eller nedskalere jeres medarbejderstab, så den matcher mængden af IT-problemer. Vælger I at outsource jeres virksomheds IT-support til Comby, får I en skalérbar løsning, hvor I altid kan skrue op og ned for jeres behov for support. Det giver jer mulighed for al den fleksibilitet, I behøver. På den måde sikrer I, at jeres løsning altid matcher virksomhedens behov for support.

 

3. Dedikerede IT-supportere

Med en outsourcet IT-support får du og dine medarbejdere adgang til et dedikeret support-team, der er til stede for at løse dine IT-problemer. Hos Comby tager vi altid telefonen første gang. Og du får hjælp af en IT-supporter, der er ekspert i at løse den type IT-udfordring, du sidder med. Det sikrer dig effektiv problemløsning.

I Comby er vores SPOC-afdeling (single point of contact) et supporterende bindeled, der samler alt indgående kommunikation fra brugere i et centralt knudepunkt i form af en servicedesk. Her løses de enkle og simple opgaver med det samme, mens opgaver som kræver specialviden sendes videre i systemet.

Hos Comby har kunderne altid én kontaktflade, hvorfra support-opgaverne løses. Det betyder, at uanset hvilket IT-problem du står med, henvender du dig altid til det samme kontaktpunkt. Du behøver ikke at vide, hvad der skal til for at løse et givet problem, men skal blot vide, hvem du skal kontakte.

Læs mere om vores SPOC her

 

4. Adgang til den nyeste viden

I dag går udviklingen så hurtigt at fyldestgørende IT-support kræver konstant up-to-date IT-viden. IT-firmaer der supporterer flere typer af kunder, inden for forskellige brancher, IT-miljøer og størrelser, får konstant testet deres erfaring og øget deres vidensniveau. De udveksler erfaringer med deres kollegaer og erhverver konstant ny viden for at kunne stå mål med jobbets udfordringer.

Som ene mand i en intern IT-afdeling, kan det være udfordrende at både løse problemerne og holde sig opdateret. Og uden den daglige sparring med andre IT-medarbejdere kan det være svært at vide, hvad man ikke ved. Ligesom det kan være svært at få gode og kompetente råd fra ligesindede.

Ved at outsource IT-support til en ekstern partner, får du automatisk adgang til al den know-how og ekspertise, du har brug for. Hos Comby får du adgang til et stærkt hold af specialister, der alle besidder stor faglig ekspertise. Det betyder, at der altid er nogen, der kan løse opgaverne hurtigt og med høj kvalitet.

Læs mere om, hvordan du kan outsource IT, så det skaber værdi for din virksomhed

Skal vi hjælpe dig med at outsource IT-support?

Har du brug for sparring om, hvordan du sikrer en effektiv og holdbar IT-support i din virksomhed?
Så er du altid velkommen til at kontakte os og få en uforpligtende samtale om din virksomheds IT-driftsløsning.

Gratis e-bog:

4 spørgsmål, der sikrer en effektiv IT-drift

Download vores gratis e-bog, der giver dig 4 konkrete spørgsmål, du bør tage stilling til, hvis du vil sikre en effektiv IT-drift. E-bogen stiller skarpt på, hvad du bør overveje ift. outsourcing af din IT samt valget af IT-leverandør. 

E-bog om outsourcing og IT-drift | Comby

Skal vi sikre dig en stabil og effektiv IT-drift?

Vores IT-konsulenter er klar til at tale om, hvordan vi kan sikre din virksomhed en stabil og effektiv IT-drift. Udfyld formularen, så kontakter vi dig.

IT konsulent