Træt af besværlige overvågningsløsninger?

Nu kan du få CombyCam
fra Comby!

Lej din overvågning med størke overvågningskameraer – Få en skræddersyet løsning til din virksomhed. 

 

Lej din overvågning

Lej din overvågning, og undgå frustrationer og hovedbrud over besværlig opsætning og kryptisk konfiguration.

Hvorfor bruge tiden på at foretage opsætning af overvågning, når du kan overlade det til Comby. Lej din overvågning – og slip for flere timers opsætning, og lad os gøre arbejdet, så du kan fokusere på det, du er bedst til.

Comby leverer i samarbejde med Cisco et nyt service-koncept til overvågning af arealer indendørs og udendørs – vi kalder det ComByCam. I al sin enkelhed går ud på, at du lejer dine overvågningskameraer konfigueret, så den passer til dit behov for overvågning. Du betaler et fast månedligt beløb baseret på, hvor mange kameraer du har opsat.

Med en overvågningsløsning fra Comby har vi ansvaret for, at dine kameraer fungerer – vi sørger for opsætning, konfiguration og teknisk service. Skal vi også stå for opsætning, strøm og netværk, så klarer vi også det. Skulle der opstå problemer med udstyret, sender vi en servicetekniker, og viser det sig, at problemet ikke kan løses, ombytter vi kameraet.

Lej din overvågning – og så sørger vi altså for, at din virksomhed altid har det nødvendige antal funktionelle kameraer til en fast pris pr. måned.

Lej din overvågning
– Hvordan fungerer det?

CombyCam logo - CombyCam er konceptet hvor du kan leje dit netværk inkl. firewall og access points

Hvorfor eje når du kan leje? Med CombyCam får din virksomhed skræddersyede lejebaserede løsninger til kameraovervågning. Vi har løsninger, som effektivt løser jeres behov indenfor overvågning indenfor og udendørs af virksomheder, byggepladser, shoppingcentre, butiksarealer og meget andet. Grundlæggende er kameraet kun en en lille del af din værdi, for vores kameraer leverer værdifulde oplysninger, som du kan bruge til at optimere din butik eller virksomhed.

Når du lejer din overvågning hos Comby, strikker du selv din løsning sammen ud fra en kombination af vores fire kameraer. Som udgangspunkt skal du selv sørge for at der er strøm, netværk og for at kameraerne er hængt op, men vi løser naturligvis også gerne den opgave for dig. Du vælger selv kontraktperioden fra 48 – 60 måneder, og har altid mulighed for at udtræde af aftalen mod et mindre exit-beløb. Og jo længere perioden er, jo lavere bliver den månedlige ydelse. Hvis du har behov for et andet setup, så finder vi naturlig en løsning.

Udfyld formularen ovenfor og få tilsendt brochuren om CombyCam – vores løsninger til leje af overvågningskameraer.

Der er mange fordele ved at leje dit overvågningsudstyr gennem
CombyCam

Nemt og bekvemt

Gennemskuelig aftale, som altid er mulig at tilpasse og der er ingen binding.

Lave investeringsomkostninger – Ved leje af en række kameraer undgår du udgiften til investeringen. I stedet får du et fast, gennemskueligt månedsabonnement.  

Teknisk service – Comby yder teknisk service og sørger for at dine kameraer fungerer samt at de altid er opdaterede. Opstår der problemer sendes en servicetekniker eller kameraet ombyttes til et nyt.

Høj Kvalitet – Kameraerne leveres fra Cisco Meraki, som har en høj kvalitet og god brugervenlighed med styring direkte i browseren. Der er tale om stabile kameraer med dokumenteret høj driftssikkerhed.

 

Læs mere om CombyCam konceptet her

Hvem er Comby?

Hvem er Cisco Meraki?

Hvem er vi egentlig, og hvorfor skal du vælge en løsning hos os?

Comby A/S er en IT-virksomhed, der blev stiftet i år 2000 med et ønske om at udfordre det eksisterende og gøre det bedre end de etablerede konkurrenter. Siden vi startede, har vi boet på Grønland og leveret IT-løsninger til både private og erhvervskunder. Og nu er vi også rykket til Danmark. I maj 2020 åbnede vi vores første danske kontor i Slagelse, hvorfra vi servicerer erhvervskunder.

Vi har arbejdet med IT-drift og IT-support i mange, og vi synes stadig det er lige sjovt. Vi brænder for at levere en god service og kompetent rådgivning til vores kunder, og det håber vi, du kan mærke, når du læser vores e-bog.

Har du hørt om Cisco, men har endnu ikke hørt Meraki? Så er du måske ikke den eneste. Besøg deres website!

Cisco Systems, Inc er en globalt amerikanskbaseret teknologi conglomerat, som siden 1984 har arbejdet med udvikling, fremstilling og salg af high-end udstyr til netværk, software, tele kommunikation og et væld af andre højteknologiske produkter.

Cisco Meraki er et amerikanske cloud-baseret IT-selskab med hovedkvarter i San Fransisco, Californien. Deres produkter inkluderer bl.a. WiFi, Switch, Firewall og sikkerhedskamera. Og det hele styres via et centralt dashboard i en browser. I 2012 fik Cisco øje på det fremadstormende selskab Meraki, som de herefter købte. I dag har de mere end 2.000 ansatte til at betjene mere end 500.000 kunder via deres kontorer i 7 lande.